Goed, beter,
Healthclub Topvorm
 


Ons Fitness aanbod

Technogym

Met behulp van onze o.a Technogym line bieden we jou de mogelijkheid om al je spiergroepen te trainen. Onze attributen zijn geschikt voor iedereen!

Cardio Fitness

Cardio Fitness is een belangrijke hoofdgroep bij fitness. Cardio richt zich op de conditie van je lichaam, het hart en de longen. Ook zorgt cardio ervoor dat je vet verbrand. Hierdoor is cardio het meest geschikt om af te vallen of om gewicht te blijven.

Krachttraining

Krachttraining richt zich op het versterken van de spierkracht van verschillende spiergroepen. De opbouw van spieren werkt heel goed voor het verbeteren van je stofwisseling waardoor ook afvallen, fit en gezond blijven, een belangrijk effect is van krachttraining.


BBB Fitness

In de benen, billen en buik zitten ontzettend veel spieren. Om deze allemaal te trainen heb je ook veel oefeningen nodig. BBB is dus de perfecte fitnessvariant om een stevige borst, billen en benen te krijgen. Naast het krachtaspect zit er ook een vorm van cardiotraining in, dus ook de conditie wordt bij deze variant gestimuleerd.


Jeugdfitness

Ook voor jeugd is beweging erg belangrijk! Vooral omdat op deze leeftijd het lichaam nog volop in ontwikkeling is. Daarom is extra begeleiding en ondersteuning nodig bij jeugd, zodat de training op een juiste manier wordt uitgevoerd. En om het nog leuker te maken: Jeugd sport al met 20% korting op alle abonnementen bij Healthclub Topvorm!


Bedrijfsfitnes

Als je meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever ben je gemiddeld 40% minder kwijt aan een sportschool abonnement. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk via jouw werkgever met je verrekend. Zo kun je met flink voordeel aan jouw gezondheid werken. Een gezonde zaak!


Doe Mee!

Ook de sportievelingen met een Doe Mee pas, kunnen bij ons komen sporten! Je kunt met deze pas ook meedoen met onze groepslessen! Vraag een GRATIS proefles aan om eens mee te kijken. Voor meer info, kijk op https://doemee.emmen.nl/

 


 

 

 

 
 
E-mailen
Bellen
Instagram